Nieuwe Hemweg 2, 1013 BG Amsterdam
+31 (0)20 705 85 00

E-mailmarketing aanbieders vergelijken

Prijzen van E-mailmarketing aanbieders vergelijken

Niemand wil teveel betalen voor producten en services. Logisch. Zo denken wij er bij MailCamp ook over en daarom maken wij het voor u gemakkelijk.
Op deze pagina kunt u E-mailmarketing aanbieders vergelijken zodat u zeker weet dat u bij de juist partij zit.
Natuurlijk verschillen de pakketten van elkaar, maar grotendeels komt het allemaal op hetzelfde neer; eenvoudig een nieuwsbrief kunnen sturen naar uw klanten en prospects via een gebruikersvriendelijke online tool.

Wij hebben de belangrijkste aanbieders, zoals MailPlus, Copernica en MailCamp voor u op een rijtje gezet zodat u er binnen 1 klik achterkomt welke partij voor u de beste prijs/kwaliteit levert. Het kan zijn dat aanbieders ontbreken. Dat kan komen omdat zij geen transparante prijsstructuur hebben en wij daardoor geen schatting kunnen geven van de kosten. Tevens hebben wij onderscheid gemaakt tussen Amerikaanse partijen en Nederlandse partijen. Houd er rekening mee dat Nederlandse partijen uw markt beter kennen en u dus ook een betere support kunnen bieden. De Amerikaanse partijen bieden veelal ook geen template op maat in uw huisstijl.

Overzicht van E-mailmarketing bedrijven

 

Probeer MailCamp 30 dagen gratis

займ на карту онлайнкредит наличными
MailCamp gratis proberen
Probeer MailCamp gratis!
> Beste Prijs/Kwaliteit
> Mobiele weergave
> Bureau Licenties
> 100% Nederlands
> Hosting op eigen server
> Webshop koppeling