[E-book] – Liefde in Nieuwsbriefland

De liefde is hét ultieme thema van dit e-book om je meer te leren over e-mail marketing. Liefde is herkenbaar. Dat maakt het een metafoor wat je zal herkennen, het spreekt tot de verbeelding. Dat maakt het eenvoudig voor ons uit te leggen.

Download het e-book

 

VALENTIJNSCOCKTAIL MET ECHTE ROZENBLAADJES

Je liefde verrassen met deze huisgemaakte cocktails. Als dat geen liefde is!


Nodig? (voor 4 glazen)

  • 1 theelepel zelfgemaakte rozenwater
  • 250 ml droge witte wijn
  • 250 ml bruisend mineraal water
  • 20 eetbare rozenblaadjes
  • Glazen
  • Pan
  • IJsblokjes

MailCamp zegt het met muziek

Wij bij MailCamp zijn rock & roll en houden van muziek. Doorgaans met een beat (nee, geen rock & roll :-), maar een romantische kant hebben wij zeker ook. In onze Spotify playlist delen wij een aantal romantische songs waarvan we hopen dat zij ook jouw gevoelige snaar raken.

Hoe maak je de cocktail?

Eerst maken we het rozenwater. Hiervoor mix je twee koffiekopjes suiker en een koffiekopje water in een kleine pan. Verwarm het mengsel op een gemiddelde temperatuur en blijf roeren tot de suiker is opgelost. Zet het vuur op z’n laagst en voeg ongeveer vijftien van de eetbare rozenblaadjes toe. Laat het mengsel vijftien minuten sudderen maar zorg ervoor dat het niet gaat koken. Na een kwartier laat je het mengsel twee tot drie uur afkoelen. Haal de rozenblaadjes er uit.

Dan is het tijd om de cocktail samen te stellen. Pak twee van je mooiste glazen en doe er ijsblokjes in. Voeg naar smaak de rozenwater, bruiswater en wijn toe en decoreer je lovedrink met eetbare rozenblaadjes. Cheers!

Tip: voor een alcoholvrije cocktail vervang je de wijn door een frisse witte druivensap of een alcoholvrije wijn.

PS. het originele recept vind je hier

Wat als jouw nieuwsbrief lezer het uit maakt?

Een nieuwsbrief lezer die zich uitschrijft, is als een verloren liefde. Het doet pijn. Je vraagt je toch af wat je verkeerd hebt gedaan. Het proces lijkt eigenlijk veel meer op daten dan we denken. En vandaag leggen we je aan de hand van daten uit wat de drie grootste oorzaken zijn waarom mensen zich uitschrijven. Geheel in stijl doen we dit aan de hand van daten. We noemen het: mismatches.  

Lees meer

25% korting op ALLE geuren bij ParfumOutlet.nl

ParfumOutlet is sinds gisteren een nieuwe MailCamp klant. Speciaal voor jou hebben hebben ze last-minute een mooie korting beschikbaar gesteld! Als MailCamp klant krijg je 25% korting op ALLE geuren. Dank je wel ParfumOutlet.nl

Do we need to say more?

De leukste anti-valentijnsdag campagne van het jaar!

Soms kom je campagnes tegen en denk je ‘WOW, deze is goed! Dat vonden wij nou ook met deze anti-Valentijnscampagne.
Origineel, tegendraads en mooi vormgegeven. Wat ons betreft een echte winnaar!

MustSee: Splitscreen ‘A Love Story’

Aan de kwaliteit is het niet te zien, maar het hele filmpje is opgenomen met een Nokia N8. Ja, je leest het goed: geen professionele camera, geen dure filmapparatuur, gewoon een mobiel. ‘A Love Story’ is niet zomaar een filmpje; de video is eerder uitgeroepen tot winnaar van de ‘Nokia Shorts. 

Onze top 5 boeken over liefde

1.

World book of love, Leo Bormans

De wijsheid van 100 liefdesprofessoren uit de hele wereld. Na het wereldwijde succes van Geluk. The World Book of Happiness bestudeerde Leo Bormans twee jaar lang het wetenschappelijk onderzoek over de liefde. Hij verzamelde de grootste denkers: 100 onderzoekers uit 50 landen vatten in 1000 woorden samen wat we weten over de liefde. Het resultaat is een caleidoscopisch boek vol wijsheid en inzicht in het systeem en het mysterie van de liefde

Bestel hier

2.

 Liefde, lus en ellende, Roos Vonk

De liefde houdt ons allen bezig. De jacht op de ware, hevige verliefdheid, bindingsdrang, relatieperikelen, drama’s en scènes, liefdesverdriet, wraak: al deze zaken doen het hart sneller kloppen en kunnen de blik danig vernauwen. In dit boek leeft Roos Vonk mee met de lezer die dit alles ervaart, maar ze laat ook een ruimere blik zien; een knipoog, een lach, een andere wending. Het boek biedt herkenning en vele eyeopeners.

Bestel hier

 

3.

Apenmanagement – Oerinstinct van de liefde, Patrick van Veen

In Oerinstincten van de liefde ontdek je hoe onze biologische drijfveren werken in de zoektocht naar een partner, maar het geeft ook antwoord op vele vragen van diegenen die al jaren gelukkig samenwonen. Van Veen schreef eerder bestsellers als:

Help, mijn baas is een aap! en Dierbare collega’s.

Bestel hier

4.

Lichaamstaal van de liefde, Allan en Barbara Pease

Hoe maak je een verpletterende indruk op de man of vrouw van je dromen? Hoe sla je iemand aan de haak? Welke signalen geven aan dat iemand interesse in je heeft? Wat zijn de regels van het daten? Allan is lichaamstaalexpert en Barbara trainingsspecialist. Ze zijn wereldwijd succesvolle auteurs op het gebied van relaties, en vormden de inspiratie voor ons e-book

Bestel hier

5.

5. De Eerste Indruk, van Roos Vonk

Roos Vonk is hoogleraar sociale psychologie en is gepromoveerd op een proefschrift over de eerste indruk. In het boek slaat een brug tussen wetenschap en de praktijk als het gaat om de eerste indruk. De eerste indruk ontrafelt de aspecten van indrukvorming aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en herkenbare voorbeelden van vooroordelen. Is lichaamstaal echt doorslaggevend? En vormen we online indrukken en prsenteren we onszelf presenteren via sociale media.

Bestel hier