Nieuwe Hemweg 2, 1013 BG Amsterdam
+31 (0)20 705 85 00

Well done is better than well said. ~ Benjamin Franklin

 

 

Pieter-Bas
ShirtbyHand

E-mailmarketing is voor ons de voordeligste en best meetbare marketingtool. Na elke nieuwsbrief zien wij een piek in onze sales. Marketing hoeft dus geen geld te kosten!

 

Francis
Pool of ideas

Voor mijn klanten is het fijn om een Nederlandse email marketing partij te hebben. Er is bij MailCamp ruimte om te sparren over het beste plan van aanpak. Dat mis ik bij de grote Amerikaanse partijen.

 

Jacques
Netrex

Sinds eind 2008 zijn wij onder eigen label reseller van MailCamp. Naast een goed verdienmodel (beter dan Mailchimp) is met name de naadloze integratie met ons CMS een van de overwegingen geweest om voor MailCamp te kiezen. De intuïtieve interface van MailCamp werkt erg prettig voor onze klanten. MailCamp is Nederlands en dat maakt het programma erg prettig voor onze klanten.

 

Bas
Prosu

Met meer dan 25+ actieve klanten biedt MailCamp ons een erg gebruiksvriendelijk en volledig e-mailmarketing pakket. De vrijheid om MailCamp te configureren en de uitgebreide statistieken maken het voor ons een erg prettig pakket om mee te werken.

 

Rutger
Onna Onna

Onna-Onna werkt  al een aantal jaar met de e-mailmarketing software van MailCamp. De werkwijze van MailCamp past erg goed binnen ons bedrijf. Er kan snel geschakeld worden, afhankelijk van onze wensen.  De service is goed, het systeem werkt makkelijk en bevat alle voor ons benodigde funtionaliteiten als het gaat om opmaak, personaliseren, verzenden en beheren van adressen. Kortom, we zijn erg tevreden over het systeem en de mensen van MailCamp.

 

Arie
PMA

E-mailmarketing is voor PMA een erg belangrijk kanaal. Het is daarom ook prettig dat de MailCamp software erg betrouwbare is. Ook de samenwerking met de mensen van MaillCamp verloopt zeer plezierig.

 

Harald
van Engelen

Onze klanten hebben met MailCamp een zeer professionele tool in handen die ze geheel zelf kunnen bedienen. De integratie met formulieren in de website is schokkend doeltreffend

 

Jacobus
CameraNU

CameraNU maakt al jaren naar volle tevredenheid gebruik van MailCamp. Wij vinden het programma  erg gebruiksvriendelijk en to-the-point.  Alle functionaliteiten die we nodig hebben zitten er in.

 

Gauke
Sterc

MailCamp is voor ons een uitstekende e-mailmarketing tool. Onze klanten vinden MailCamp erg gebruiksvriendelijk en compleet. Dankzij de flexibiliteit van MailCamp hebben we het kunnen koppelen aan ons CMS, MODX en kunnen onze klanten centraal hun content beheren voor zowel de site als nieuwsbrieven.

 

Bekijk hier alle klanten

займ на карту онлайнкредит наличными
MailCamp gratis proberen
Probeer MailCamp gratis!
> Beste Prijs/Kwaliteit
> Mobiele weergave
> Bureau Licenties
> 100% Nederlands
> Hosting op eigen server
> Webshop koppeling