Koppel en integreer met bestaande systemen

MailCamp biedt verschillende mogelijkheden om uw eigen systeem naadloos te integreren en klantgegevens te synchroniseert met die vanuit uw database.

Koppel bestaande systemen via onze add-ons en modules

MailCamp koppelt met reeds bestaande systemen. Zo hebben wij standaard modules beschikbaar voor Magento (1 en 2), WordPress, Prestashop, Lightspeed, AFAS software, Exact Online, Microsoft Dynamics, Teamleader en CAS CRM.

Synchroniseer uw database via onze uitgebreide API

Onze mailing software beschikt over een uitgebreide API (Application Programming Interface) die ervoor zorgt dat onze software kan communiceren met uw database, CRM systeem of webshop. Lees hier meer over de API documentatie.

Koppel en integreer met bestaande systemen

Koppel uw systeem via app platform Zapier

Zapier is een bekend platform wat aangesloten apps en systemen met elkaar laat communiceren. MailCamp heeft een Zapier koppeling. Indien uw systeem ook een Zapier koppeling heeft, dan kunnen deze twee systemen met elkaar communiceren. Via Zapier is ons programma dus prima te integreren met 750+ apps

Bekijk hier of uw system een koppeling heeft met Zapier.

Zapier

Connect o.a. met

Magento
Salesforce
WordPress
SugarCRM
ZohoCRM
Joomla
Microsoft Dynamics

Content toevoegen via RSS

Met de RSS module van MailCamp kunnen intensieve verzenders veel tijd en kosten besparen. MailCamp biedt via de RSS koppeling een uiterst snelle manier om uw e-mailing met content te vullen.  Hiermee vult u het template automatisch met de content van uw website. Dit is ideaal als u vaak mailt en tijd wilt besparen met het handmatig opmaken. Daarom kiezen veel dagaanbieders voor MailCamp.

 

Ervaar het gebruiksgemak van MailCamp email marketing software

Probeer 30 dagen gratis

Geen Verplichtingen

Gratis Support