MailCamp beschikt sinds kort over een AFAS koppeling gebaseerd op een GET CONNECTOR. De Get Connector haalt data op uit de AFAS software en update deze data vervolgens in de database van MailCamp. Snel en eenvoudig, zonder handmatige invoer. Zo blijven de gegevens in MailCamp altijd up-to-date!

Per mailinglijst kan er een aparte Get Connector worden gebruikt waardoor u enorm flexibel bent. Het is mogelijk om handmatig gegevens bij te werken door op de knop ‘Importeren’ te klikken, maar u kunt ook cron instellen waardoor gegevens bijvoorbeeld 1 keer in de 24 uur worden bijgewerkt.

Onder Acties in het mailinglijst overzicht kan worden geklikt op ‘Velden Koppelen’.

In het volgende veld kunnen de Gegevens van de Get Connector worden ingevuld.

 

Op de pagina hierna kunnen de velden die horen bij de betreffende mailinglijst worden gekoppeld aan de velden die worden opgehaald d.m.v. de AFAS Get Connector.

Let op! Het onderste veld altijd gekoppeld moet worden. Indien er geen veld is gekoppeld aan het e-mailadres veld van MailCamp kunnen contactpersonen niet worden gesynchroniseerd.

Indien de velden gekoppeld zijn verschijnt er een ‘Importeren’ linkje onder Acties in het mailinglijst overzicht. Indien hierop wordt geklikt worden op de achtergrond de contactpersonen gesynchroniseerd. Indien er nieuwe contactpersonen bijkomen is dat te zien in het aantal wat automatisch oploopt.

Voor Resellers

Het is mogelijk om per gebruiker AFAS gegevens te configureren en deze gebruikers kunnen dus ook nog op lijst-niveau verschillende connectors aanmaken.
Verder is op gebruikersgroep niveau aan te geven of een klant de AFAS koppeling mag gebruiken en of ze handmatig mogen importeren.

Hieronder wordt weergegeven hoe een gebruiker kan worden geconfigureerd. Het veld ‘Notificatie E-mail’ en ‘Identifier’ is voor versie 2 van de AFAS addon. Hier wordt nu nog niets mee gedaan.

 

Meer over de AFAS connectors

Meer weten over onze AFAS koppeling? Neem dan contact op!